Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβεβαιότητα με Barkley

Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται το μέλλον του Ross Barkley στην Everton, με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία να αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα πιθανή η αποχώρησή του από το Goodison Park το καλοκαίρι.

Ο Άγγλος μέσος δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει στην ομάδα και οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του έχουν «κολλήσει», με τους «Toffees» να χάνουν σιγά-σιγά την υπομονή τους. Το συμβόλαιο του Barkley εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και, εάν δεν υπάρχει άμεσα εξέλιξη, ο Ronald Koeman φέρεται διατεθειμένος να τον πουλήσει προκειμένου να μην χαθεί ως ελεύθερος σε ένα χρόνο.

Μάλιστα, η προθεσμία που φαίνεται να έχει ο 23χρονος για να απαντήσει θετικά στην προσφορά της Everton είναι ως το τέλος της σεζόν, όμως σε 12 μέρες που απομένουν μοιάζει δύσκολο να έχει λυθεί η κατάσταση.

Σε περίπτωση που τελικά ο Barkley δεν απαντήσει θετικά στoυς «Toffees» ως το τέλος, τότε ο Koeman θα ξεκινήσει να αναζητά πιθανούς αντικαταστάτες του και η θητεία του Άγγλου στο Goodison θα βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος της μετά από 12 χρόνια.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *