Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Αγγλική ομάδα θέλει τον Jese»

Πρόταση από σύλλογο ο οποίος έχει παραμείνει ανώνυμος φαίνεται πως έχει στα χέρια του ο επιθετικός της Paris Saint-Germain, Jese Rodriguez.

Εμείς, πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Middlesbrough για τον Ισπανό, καθώς αποτελεί επιλογή του Aitor Karanka, και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο πρόεδρος της Las Palmas, της ομάδας που έχει συνδεθεί πιο στενά με τον Jese, δήλωσε πως όντως ένας αγγλικός σύλλογος προτίθεται να καλύψει το μισθό του και να τον αποκτήσει.

Ο Miguel Angel Ramirez, πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, δήλωσε στην Marca: «Μίλησα με τον εκπρόσωπο του παίκτη και έμαθα ότι υπάρχει ένας αγγλικός σύλλογος που θέλει να καλύψει όλο το μισθό του».

Το κατά πόσο τα σενάρια αυτά ευσταθούν αλλά και το ποιος είναι τελικά ο αγγλικός σύλλογος που καλοβλέπει τον πρώην άσο της Real Madrid θα φανεί στη συνέχεια, ενώ τα πάντα θα εξαρτηθούν και από την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή αλλά και της PSG.

Στο παρελθόν, για τον Jese είχε ενδιαφερθεί και η Liverpool αλλά και άλλες ομάδες της Premier. Πάντως, πολύ δύσκολα ο Ισπανός θα παραμείνει στο Παρίσι, όπου έχει ξεκινήσει βασικός μόλις μία φορά και ενώ υποτίθεται ότι αποχώρησε από τη Μαδρίτη για να αγωνίζεται βασικός, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας μόνο ως δανεικό τον παραχωρούν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *