Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγγλικός «εμφύλιος» για Γερμανό επιθετικό

Για τον νεαρό επιθετικό της RB Leipzig, Davie Selke, είναι έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι West Ham και Stoke City, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Sky Sports.

Πρόκειται για τον 21χρονο (κλείνει τα 22 τον άλλο μήνα) επιθετικό της ομάδας-έκπληξης της φετινής Bundesliga, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε φέτος, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Γερμανίας Κ21.

O Selke ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όμως τη φετινή σεζόν μετρά μόλις 10 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, κυρίως ως αλλαγή.

Ο πατέρας του παίκτη, μιλώντας στο Sky Germany, υποστήριξε πως είναι πιθανό ο 21χρονος να αποχωρήσει από την Leipzig το Γενάρη, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με το λιγοστό χρόνο συμμετοχής του γιου του.

«Δεν θέλω να σχολιάσω για πιθανές προτάσεις, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές: θέλουμε να βρούμε μια προοπτική και έναν τρόπο να λυθεί η κατάσταση με τον Davie. Η παρούσα κατάσταση (σ.σ. της μη συμμετοχής του) δεν πρέπει να γίνει μόνιμη. Δεν είναι ικανοποιητικά τα πράγματα και αυτό είναι επίσης ευθύνη και της ομάδας», δήλωσε ο πατέρας του Selke.

Έτσι, Hammers και Potters είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την έκρυθμη κατάσταση και να κινηθούν για την απόκτηση του νεαρού στράικερ, καθώς και οι δύο αναζητούν επιθετικό.

Ο Davie Selke μετακινήθηκε στην Leipzig το 2015 από την Werder Bremen, βοηθώντας την ομάδα να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Bundesliga με τα 10 τέρματα που πέτυχε την περσινή σεζόν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *