Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγγλικός «εμφύλιος» για Gimenez

Έτοιμες να κονταροχτυπηθούν για την απόκτηση του Jose Gimenez από την Atletico Madrid είναι οι Liverpool και Manchester United, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.
Όπως υποστηρίζεται, ο 22χρονος Ουρουγουανός βρίσκεται στο ραντάρ των δύο συλλόγων, οι οποίοι αναζητούν ενίσχυση στην άμυνά τους, και δεν αποκλείεται να κάνουν «πόλεμο» προσφορών προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του. Και ο Jose Mourinho και ο Jurgen Klopp τον έχουν σε εκτίμηση και θεωρούν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης.
Ο Gimenez, εξαιτίας κάποιων τραυματισμών, αλλά και της φόρμας των δύο έτερων αμυντικών της Atletico, δεν έχει πάρει φανέλα βασικού φέτος και μια καλή πρόταση ίσως και να είναι ικανή να τον δελεάσει, κάτι βέβαια στο οποίο πρέπει να συναινέσει και η ομάδα του.
Στο συμβόλαιό του με την Atletico φημολογείται πως υπάρχει ρήτρα ύψους 39 εκ. λιρών, η οποία δεν φαίνεται πως αποτελεί μεγάλο εμπόδιο, όμως εκείνο που είναι πιο δύσκολο και για τις δύο ομάδες είναι το να πείσουν τον Diego Simeone να αφήσει ένα από τα αγαπητά του «παιδιά» να αποχωρήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *