Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγκαλιά με την πρόκριση

Μονάχα 1 γκολ χρειάστηκε η Manchester United για να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Match Report:
Μπορεί να το πέτυχε με περίεργο τρόπο όμως έστω και αυτό το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης χάρισε στην Manchester United απλόχερα την πρώτη θέση του ομίλου χωρίς πλέον να την απειλεί κανένας. Η κατοχή για τους φιλοξενούμενους μπορεί να ήταν υψηλή όμως το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς κάποια σημαντική φάση από μεριάς τους. Μονάχα το σουτ του Matic στο 25′ κατάφερε να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Benfica χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Benfica προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να ξεπεράσει την άμυνα της United που φάνηκε καλά διαβασμένη. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως περίπου και τα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου, μεγάλη κατοχή από την ομάδα του Mourinho που όμως αυτή τη φορά έδειχνε να βρίσκει καλύτερα τα πατήματά της και να κυνηγά πιο έντονα το γκολ.

Στο 64′ η Manchester United κερδίζει ένα μακρινό φάουλ στα δεξιά της εστίας του τερματοφύλακα της Benfica. Ο Marcus Rashford εκτελεί απευθείας και ξεγελά τον νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος είχε βγει πολύ έξω από την εστία του και πιάνοντας την μπάλα μπήκε μαζί της στο τέρμα. Μπορεί οι γηπεδούχοι στην αρχή να διαμαρτυρήθηκαν πως δεν βρέθηκε η μπάλα στο τέρμα, όμως καμία τέτοια περίπτωση δεν υπήρξε.

H Manchester United πραγματοποίησε μερικές προσπάθειες για γκολ ακόμα με τον Mata και τον Rashford χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το δεύτερο γκολ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για τον πρώτο όμιλο με 3/ και 9 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Basel με 2 νίκες και 6 βαθμούς ενώ το θεωρητικά φαβορί Benfica ακόμη ψάχνει κάποια νίκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *