Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγωνία με Van Dijk

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Southampton ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του EFL Cup αύριο, κόντρα στη Liverpool, αναφορικά με τη συμμετοχή του Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός αμυντικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η χρησιμοποίησή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη αυτή τη στιγμή, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Saints να υποστηρίξουν το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάνε στο Wembley.

Συγκεκριμένα, ο Van Dijk τραυματίστηκε στην κυριακάτικη νίκη της ομάδας του επί της Leicester με 3-0 και, παρότι ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ο τεχνικός της ομάδας, Claude Puel, σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει.

«Ήταν μια δυνατή κλωτσιά (στον αστράγαλο)», είπε ο Γάλλος προπονητής, «και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς. Δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο δεν γνωρίζω αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης. Τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας και θα αποφασίσουμε».

Ο Puel μίλησε επίσης και για τον ορισμό του Van Dijk ως αρχηγού, μετά την αποχώρηση του Jose Fonte: «Αν ήταν εύκολο; Φυσικά. Ο Jose έφυγε και ο Virgil θα είναι αρχηγός, μαζί με τον Steven Davis. Είναι λογικό, από τη στιγμή που ο Fonte δεν έπαιξε στις αρχές της σεζόν, να είναι αρχηγός ο Van Dijk, o Yoshida ή ο Davis. Είναι σημαντικό για τον Virgil, διότι έχει σωστές αρχές και το δείχνει και στις προπονήσεις και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *