Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αδικημένος ο Crouch

O προπονητής της Stoke, Mark Hughes, πιστεύει πως ο Peter Crouch θα έπρεπε να είχε κερδίσει περισσότερα τρόπαια με την Αγγλία αλλά έχει αμφιβολίες για το αν θα ξανά καλεστεί στην εθνική του ομάδα.

Ο Crouch έχει κερδίσει 42 κύπελλα Αγγλίας, μέσα σε 5 χρόνια με την φανέλα της Αγγλίας, σκοράροντας 22 γκολ μια τα »Λιοντάρια» ενώ συμμετείχε στα Μουντιάλ του 2006 και του 2010.

Στα 36 του πλέον ο Βρετανός φαίνεται να είναι δυνατός με τους »Potters» και έχει σκοράρει 7 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Μετά την κλήση του Jermain Defoe, στα 34 του χρόνια, στην εθνική Αγγλίας, ο Crouch ήλπιζε να του ωθεί ξανά η ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο, αλλά ο Hughes δεν νομίζει πως θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της Stoke είπε : »O Peter ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα στην Αγγλία και είναι ακόμα διαθέσιμος, αλλά πιστεύω πως δεν θα ξανά καλεστεί.Οι μάνατζερς που τον είδαν δεν ήθελαν να τον διαλέξουν για την εθνική ομάδα παρόλο που τα ρεκόρ του σε παγκόσμιο επίπεδο είναι φανταστικά.Κανείς δεν θα ήταν πιο περήφανος από τον Crouch αν ποτέ κληθεί στην εθνική του ομάδα.Όταν ήταν μαζί με τον Defoe είχαν μια πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Μάλλον η χημεία αυτή θα υπήρχε όταν ήταν στην μόδα.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *