Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αινιγματικός για Roberts ο Guardiola

Ο Pep Guardiola αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με τον μέλλον του Patrick Roberts στη Manchester City.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Etihad, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στα πρώτα 10 λεπτά, με τον δανεικό στη Celtic από του «Πολίτες» Patrick Roberts να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενουμένους, τέσσερα λεπτά πριν την ισοφάριση του Iheanacho.

Ο Roberts είναι μέχρι στιγμής στα μισά του 18μηνου δανεισμού του στους πρωταθλητές Σκωτίας και πρόκειται να επιστρέψει στη City το καλοκαίρι, με τον Guardiola να παραμένει αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του.

Ο προπονητής της Celtic Brendan Rodgers που ήταν περισσότερο ενθαρρυμένος με τις εμφανίσεις όσο τον έχει υπό τις οδηγίες του, πιστεύει πως ο Guardiola θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία του.

Ο Guardiola έκανε εννέα αλλαγές στην ομάδα του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Chelsea, αφού η City είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της  στους 16, με τους νεαρούς Oluwatosin Adarabiyo και Pablo Maffeo να ξεκινούν στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Guardiola: “ Θα μιλήσουμε για αυτό στο τέλος της σεζόν. Γνωρίζουμε την ποιότητά του, αλλά η απόφαση δεν θα ληφθεί από ένα παιχνίδι. Είναι μια χρονιά που έχει δείξει προοπτική. Έχει καλή ποιότητα ως ακραίος και στο ένα εναντίον ενός. Έχει δουλέψει και αμυντικά. Φυσικά και έχει προοπτικές. Είμαι χαρούμενος με την παρουσία του. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα. Οι έμπειροι παίκτες όπως οι Sagna, Clichy, Zabaleta, Fernando και Gundogan βοήθησαν πολύ τους νεαρούς και ήταν καλή εμπειρία για αυτούς. Άξιζαν να αγωνιστούν γιατί προπονούνται καλά και η συμπεριφορά τους είναι άψογη, οπότε είμαι χαρούμενος που τους έδωσα την ευκαιρία να παίξουν στο Champions League. To παιχνίδι ήταν καλό για τους θεατές, με τις δύο ομάδες να επιτίθενται και ήταν απολαυστικό. Ήταν ευχάριστο να παίξουμε ενάντια στη Celtic “.

Ο Brendan Rogers είπε από την πλευρά του: “ Δε θα είναι εύκολο για αυτόν, αλλά το παιδί έδειξε την ποιότητα του. Έδειξε πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Δεν είναι καλό για αυτόν να βρίσκεται στον πάγκο. Είναι υπέροχο που η City τον άφησε να παίξει σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό. Βλέπεις ένα κορυφαίο αγγλικό ταλέντο εδώ, έναν καλό σκόρερ, που πίεσε στο παιχνίδι και έδιεξε τις ικανότητές του. Είμαι πολύ περήφανος για τη συγκέντρωση και την ποιότητά του στο παιχνίδι. Είμαι βέβαιος πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει σε εκείνους και ο Pep με το επιτελείο του θα τον προσέξουν. Σίγουρα θα ενθαρρυνθούν όταν τον δούν “.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *