Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιοδοξεί για Berahino ο Pulis

Αισιόδοξος για τις προοπτικές του Saido Berahino εμφανίστηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προπονητής της West Brom Tony Pulis, καθώς πιστεύει πως ο παίκτης μπορεί να ανακτήσει την παλιά του φόρμα.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί  ότι η καριέρα του 23χρονου έμεινε πίσω δραματικά την περασμένη σεζόν, αφού απέτυχε να μετακινηθεί στην Tottenham, σκοράροντας μονάχα επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος δεν έχει βρεί καθόλου δίχτυα καθώς δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα κάπου τρείς μήνες. Οι αναφορές έκαναν λόγο πως προπονείται ατομικά στη Γαλλία και πως πάσχει από κατάθλιψη. Αλλά ο Pulis επεσήμανε πως ο επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, θα αρχίσει να δέιχνει σημάδια της ποιότητάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Pulis: “ Πιστεύω ότι ο John θέλει απεγνωσμένα να υπογράψει με το παιδί. Το πραγματικά καλό τέλος δε θα είναι η υπογραφή του συμβολαίου του, αλλά το να τον επαναφέρουμε στην κατάσταση που ήταν όταν πρωτοήρθ ε στην ομάδα. Όταν ήταν χαρούμενος, έκανε κι εμάς χαρούμενους αφού πέτυχε 20 γκολ στη σεζόν. Έχει πλέον καθαρίσει το μυαλό του και έχει αυτή τη σπιρτάδα στα μάτια του. Νομίζω ότι θα έρθει  πιο συγκεντρωμένος. Εάν επιστρέψει όπως ήταν, τότε η αξία του μπορεί να φτάσει τα 30 εκατομμύρια λίρες “. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *