Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αμφίβολο το μέλλον του Shaw

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, το μέλλον του Luke Shaw είναι στον <<πάγο>>, μετά από τις δηλώσεις Mourinho, στις οποίες παραδέχτηκε ότι ο αριστερός μπακ είναι αρκετά << πίσω>> από τους συμπαίκτες του.

Την προηγούμενη σεζόν, ενώ είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα,είχε ένα πολύ δυσάρεστο τέλος, καθώς έσπασε σε 2 μέρη το πόδι του.

Τους τελευταίους 4 μήνες, ο Shaw, έχει κάνει μόλις 2 εμφανίσεις με την φανέλα των »Red Devils»,με τον Mourinho, ακούγοντας το όνομα του αριστερού μπακ, να ασκεί έντονη και σκληρή κριτική.

Το τελευταίο παιχνίδι του Luke Shaw ήταν πριν 1 μήνα εναντίον της Bournemouth, με τον Mourinho να είναι νευριασμένος με τον παίχτη της United, επειδή μίλησε σε έναν αντίπαλο παίχτη στο ημίχρονο.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την West Bromwich, ο Mourinho άφησε εκτός αποστολής τον Luke Shaw, δίνοντας την ευκαιρία στον Matthew Willock να βρίσκεται στον πάγκο για 1η φορά.

Ρωτώντας τον Πορτογάλο τεχνικό για το τι χρειάζεται ο Shaw για να βρίσκεται στον πάγκο ο ίδιος είπε:»Ποιος; ο Luke Shaw; Είναι πολύ δύσκολο γι’αυτόν να βρίσκεται στον πάγκο.Πολύ απλά γιατί δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Ashley Young ή τον Darmian ή και με τον Blind.Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο που προπονούνται, τον τρόπο που συμπεριφέρονται,την συγκέντρωση και τις φιλοδοξίες που έχουν.Δεν μπορώ να τους συγκρίνω. Ο Shaw βρίσκεται πολλά <<βήματα>> πίσω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *