Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανάκαμψη θέλει ο Karius

Ο Loris Karius ζήτησε συγγνώμη σε δηλώσεις του, καθώς το λάθος του στον αγώνα με την Bournemouth στέρησε ένα βαθμό από τη Liverpool.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, που ήρθε από τη Mainz το καλοκαίρι, έχασε την μπάλα από ένα γύρισμα στην περιοχή του, επιτρέποντας στον Ake να πετύχει ένα εύκολο γκολ. Από τότε άρχισε να δέχεται κριτική, ωστόσο όπως τόνισε σε δηλώσεις του, είναι βέβαιος πως θα ανακάμψει, αποδεικνύοντας ότι είναι κεφάλαιο για την ομάδα του Klopp.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: » Ήταν λάθος μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ήθελα να πιάσω την μπάλα και δεν το έκανα. Νομίζω ότι φάνηκε εύκολο στην τηλεόραση, αλλά δεν ήταν. Η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και πήγε στην πλευρά του Clyne, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο. Δεν ήταν εύκολο αλλά έπρεπε να την είχα πιάσει και δεν χρειάζομαι κανένα να μου πεί ότι ήταν άσχημο, γιατί το ξέρω. Λυπάμαι που μας κόστισα το βαθμό. Νομίζω ότι κάποιες φορές οι άνθρωποι θεωρούν πως είμαστε ρομπότ επειδή πληρωνόμαστε καλά ή οτιδήποτε άλλο. Νομίζουν ότι δεν έχουμε συναισθήματα ή αισθήσεις, που να μην μπορούμε ποτέ να έχουμε μια κακή μέρα. Έτσι συμβαίνει, είμαστε ακόμη άνθρωποι. Έχουμε καλές και κακές μέρες. Το γεγονός ότι πληρωνόμαστε καλά δεν αλλάζει κάτι. Πάντα είναι καλό να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών. Βοηθάει πραγματικά τους παίκτες. Για αυτό είναι λογικό να περιμένουν περισσότερα «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *