Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής Σκωτίας

Ο μέσος της Celtic, Stuart Armstrong, που σκόραρε χθες στο 1-1 με τους Rangers, είναι ένα από τα τρία νέα πρόσωπα στην αποστολή της εθνικής Σκωτίας, για το φιλικό με τον Καναδά και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλοβενία.

Ο μέσος της Fulham, Tom Cairney, και ο εξτρεμ της Bournemouth, Ryan Fraser είναι τα άλλα δύο, ενώ υπάρχει θέση και για τον μέσο της Hibernian, John McGinn. Ο McGinn αναμένεται να παίξει για τρίτη φορά στην εθνική, η κλήση του πάντως σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Hibernian με τη Falkirk που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 25 Μαρτίου. Την επόμενη μέρα είναι το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Καναδά. Εκτός αποστολής ο goalkeeper της Hearts, Jack Hamilton (που ήταν στις 4 προηγούμενες αποστολές), ενώ επιστρέφει ο keeper της Hull, Allan McGregor, που παίζει δανεικός στην Cardiff City και ο μέσος της West Bromwich Albion, Matt Phillips.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Σκωτίας:

Goalkeepers: Craig Gordon (Celtic), David Marshall (Hull City), Allan McGregor (Hull City).

Aμυντικοί: Ikechi Anya (Derby County), Christophe Berra (Ipswich Town), Grant Hanley (NewcastleUnited), Russell Martin (Norwich City), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Andrew Robertson (HullCity), Kieran Tierney (Celtic), Lee Wallace (Rangers).


Mέσοι: Stuart Armstrong (Celtic), Barry Bannan (Sheffield Wednesday), Scott Brown (Celtic), Oliver Burke (RB Leipzig), Tom Cairney (Fulham), Darren Fletcher (West Bromwich Albion), James Forrest (Celtic), Ryan Fraser (Bournemouth), James McArthur (Crystal Palace), John McGinn (Hibernian), James Morrison (West Bromwich Albion), Matt Phillips (West Bromwich Albion), Matt Ritchie (Newcastle United), Robert Snodgrass (West Ham United).

Eπιθετικοί: Steven Fletcher (Sheffield Wednesday), Leigh Griffiths (Celtic), Chris Martin (DerbyCounty), Steven Naismith (Norwich City), Jordan Rhodes (Middlesbrough).

Πηγή: forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *