Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώνει Caceres η Southampton

Έτοιμη για μια αρκετά σημαντική προσθήκη είναι η Southampton, που έχει ρίξει «δίχτυα» το τελευταίο διάστημα στην ιταλική αγορά.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Sky Italia, οι Saints βρίσκονται μια ανάσα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Ουρουγουανού αμυντικού, Martin Caceres, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει το δικό του «σίριαλ».

Ο 29χρονος, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στη Juventus τα προηγούμενα χρόνια αλλά έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, έχει δει ήδη να καταρρέουν τρεις μεταγραφές του, σε Trabzonspor, Fiorentina και Milan, και φαίνεται πως τελικά θα καταλήξει στο St. Mary’s, ακολουθώντας τον Manolo Gabbiadini.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Caceres υποβάλλεται τώρα σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ανακοινωθεί από τη Southampton, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο, μιας και έχει ήδη αποτύχει στις εξετάσεις σε Trabzonspor και Fiorentina.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ουρουγουανός εμφανιζόταν «κλεισμένος» από τη Milan, αλλά αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν εξαιτίας των μεγάλων απαιτήσεων του παίκτη, που ήθελε περίπου 1,5 εκ. ευρώ για έξι μήνες.

Μένει τώρα να δούμε αν θα ζητήσει το ίδιο ποσό και από τους Saints, ή θα ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να αγωνιστεί στο σύλλογο της Premier League τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *