Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώνει Hart η West Ham

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι πλέον η μετακίνηση του Joe Hart στη West Ham, αφού ο Άγγλος διεθνής πορτιέρο αναμένεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Οι «Hammers» συμφώνησαν με τη Manchester City για μονοετή δανεισμό του 30χρονου, διατηρώντας οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Αρχικώς οι «Citizens» ήθελαν να συζητήσουν μόνο το ενδεχόμενο πώλησης του Hart, ωστόσο εν τέλει κατέληξαν στην εν λόγω συμφωνία η οποία τους αφήνει όλους ικανοποιημένους.

Άλλωστε, με την έλευση του Ederson Moraes στο Etihad και την ύπαρξη του Claudio Bravo, ήταν σαφές πως ο διεθνής τερματοφύλακας δεν χωρούσε στα πλάνα του Pep Guardiola, παρότι είχε μια γεμάτη σεζόν με την Torino. Με την μετακίνησή του αυτή, ο Hart ευελπιστεί να καταφέρει να κρατήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ των «Τριών Λιονταριών» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Να σημειωθεί πως θα γίνει ο δεύτερος παίκτης που ακολουθεί το δρομολόγιο Μάντσεστερ-Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι, μετά τον Pablo Zabaleta που έχει ήδη ανακοινωθεί από τη West Ham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *