Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώνεται ο Allardyce αν…

Ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Crystal Palace, που έμεινε «ορφανή» μετά την απομάκρυνση του Alan Pardew, βρίσκεται ο Sam Allardyce, ωστόσο περιμένει και ορισμένες εγγυήσεις από πλευράς διοίκησης.

Σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για συνάντηση των δύο πλευρών και οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ώρες. Ο Allardyce παραμένει ανενεργός, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας, λόγω του γνωστού σκανδάλου που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις της Daily Telegraph, και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, παρότι ο «Big Sam» είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη θέση, καθώς υπάρχουν και ορισμένες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Allardyce επιθυμεί να μάθει το μπάτζετ που θα έχει για μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο, καθώς επίσης και το πώς θα συνεργαστεί με το υπόλοιπο επιτελείο, τον πρόεδρο της ομάδας, Steve Parish και τους Αμερικανούς μετόχους του συλλόγου.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι πως οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία και θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *