Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αναμένεται νέα μάχη για Van Dijk

Νέος κύκλος επαφών αναμένεται να ξεκινήσει ανάμεσα στη Southampton και τις ομάδες της Premier League που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Virgil van Dijk, μιας και ο Ολλανδός αμυντικός δεν συμπεριελήφθη στην προετοιμασία των «Saints».

Η Liverpool δείχνει να διατηρεί το προβάδισμα για τον 26χρονο, όμως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση αν η ομάδα του δεν δώσει πρώτα το «οκ».  Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που οι «Reds» αποσύρθηκαν από τη μάχη της απόκτησής του τον περασμένο μήνα, καθώς η Southampton τότε είχε κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Πλην της Liverpool, όμως, για τον Van Dijk έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και η Chelsea με την Manchester City, που εξακολουθούν να τον έχουν στο ραντάρ τους. Ο ίδιος πάντως εικάζεται πως έχει προτίμηση στους «Reds» και πως για εκείνους αποφάσισε να ζητήσει την πώλησή του από τη Southampton.

Να σημειωθεί βέβαια πως ο Ολλανδός άσος έχει ακόμη πέντε χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Mauricio Pellegrino και για να παραχωρηθεί θα πρέπει να δαπανηθούν πάνω από 50 εκατομμύρια λίρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *