Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αναμένεται να ενισχυθεί η Aberdeen

Η Aberdeen βρίσκεται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, όντας στο -6 από την Rangers και αναμένεται να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Η Aberdeen έχει να δώσει δύο ακόμη αγώνες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Σήμερα θα κοντραριστεί με την προτελευταία Hamilton εντός έδρας και την Παρασκευή ενάντια στην Hearts εκτός έδρας, το οποίο θα είναι και ντέρμπι όσον αφορά την τρίτη θέση. Παρόλα αυτά ο προπονητής της ομάδας, Derek Mcinnes έχει ήδη κάνει τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, έχοντας ως στόχο την δεύτερη θέση και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου ο πρώην ποδοσφαιριστής των Rangers δήλωσε: «Θα ήθελα να προσθέσω τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη στην ομάδα, εφόσον μπορώ. Το επόμενο παιχνίδι μας μετά την διακοπή είναι ενάντια στην Stanraer στις 21 του Γενάρη για το κύπελλο. Θα ήταν πολύ καλό αν θα είχαμε ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή μέχρι τότε». Σχετικά με τις ανανεώσεις είπε: «Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις όσον αφορά τους παίκτες που θέλουμε να αποκτήσουμε και αυτούς που ελπίζουμε να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Έχουμε κάνει κινήσεις επίσης για να φύγουν ορισμένοι παίκτες δανεικοί. Το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο τον Γενάρη». Σχετικά με το γεγονός πως έχει χρησιμοποιήσει μόλις 18 παίκτες ανέφερε: «Έχω ακούσει να λένε πως έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θα έλεγα ότι είναι ένα πιο ικανό ρόστερ και αυτό με κάνει χαρούμενο. Επίσης έχουμε δώσει 9 παίκτες δανεικούς την δεδομένη στιγμή. Ο στόχος μας στην αρχή της χρονιάς ήταν να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες που θα ήταν διαθέσιμοι για την πρώτη ομάδα και νομίζω πως το έχουμε καταφέρει αυτό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *