Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανεώνει ο Lukaku (;)

Ευχάριστα νέα για τους οπαδούς της Everton σε ό,τι αφορά τον σταρ της ομάδας, Romelu Lukaku, καθώς σήμερα προέκυψαν εξελίξεις αναφορικά με το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Βέλγου στράικερ, Mino Raiola, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Talksport, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ συλλόγου και παίκτη», ότι «οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη», αλλά και ότι ο Lukaku «θα υπογράψει νέο συμβόλαιο» με βελτιωμένους όρους.

Ο 23χρονος φορ, που με τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Bournemouth την προηγούμενη αγωνιστική σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έχει συνδεθεί στενά με την Chelsea το περασμένο διάστημα, αλλά και πέρυσι, και σίγουρα η εξέλιξη αυτή βάζει «φρένο» στις ορέξεις των «μπλε».

Βέβαια, όσο δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία οι «Toffees» εξακολουθούν να μην ησυχάζουν, ενώ ευελπιστούν πως η τιμή πώλησής του, εφόσον ανανεώσει, θα εκτοξευθεί, σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος επιχειρήσει και πάλι να τον προσεγγίσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *