Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανεώνει το καλοκαίρι ο Guardiola

Έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Pep Guardiola το ερχόμενο καλοκαίρι εμφανίζεται η Manchester City, η οποία θέλει να χτίσει τη δική της «δυναστεία» εντός και εκτός συνόρων.

Όπως αναφέρει το έγκυρo BBC Sport, οι άνθρωποι των «Citizens» έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Καταλανό προπονητή, παρότι δεν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο μέχρι στιγμής, αφού θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει την ομάδα σε σπουδαίες διακρίσεις αλλά και να κοντράρει την Manchester United.

Το τρέχον συμβόλαιο του Guardiola εκπνέει το 2019 και οι Άραβες της City θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του από τώρα για το μέλλον. Ήδη τη φετινή σεζόν η City έχει πραγματοποιήσει ένα απίστευτο ξεκίνημα με 16 νίκες στο πρωτάθλημα και διαφορά 11 βαθμών από τη 2η United.

Μάλιστα, το δημοσίευμα του BBC αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν αμφέβαλαν ποτέ για την αξία του Guardiola, παρά την «στεγνή» περσινή χρονιά, και πάντοτε πίστευαν ότι αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες. Βέβαια, φυσικά η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Καταλανού θα εξαρτηθεί και από τις προθέσεις του ιδίου.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *