Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανοίγει ο δρόμος για Alex Sandro στην Chelsea

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Juventus, Alex Sandro, φέρνουν την Chelsea μέρα με τη μέρα τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες αναπαράγονται τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία, μετά την πρώτη της προσφορά για τον Βραζιλιάνο μπακ η οποία έπεσε στο κενό, η Chelsea επέστρεψε και κατέθεσε μια αρκετά μεγαλύτερη, αποσπώντας έτσι το «ναι» των πρωταθλητών Ιταλίας. Συγκεκριμένα, οι «μπλε» φαίνεται πως τα βρήκαν με την Juventus στα 61,6 εκατομμύρια λίρες και πλέον εκείνο που απομένει είναι να δώσει πλέον οριστικά το πράσινο φως ο ίδιος ο παίκτης.

Μάλιστα, ο Sandro εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα θα απαντήσει καταφατικά στον Antonio Conte, ενισχύοντας το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας. Η πρώτη προσφορά που είχε καταθέσει η Chelsea έφτανε τα 53 εκατομμύρια λίρες, όμως απορρίφθηκε από τους Ιταλούς και έτσι οι Λονδρέζοι επανήλθαν δυναμικά, δείγμα του πόσο θέλουν τον Sandro.

Επιπλέον, φημολογείται πως ο Roman Abramovich σκοπεύει να διπλασιάσει τα χρήματα που λαμβάνει αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος στην «Juve», ήτοι 75.000 λίρες την εβδομάδα. Άλλωστε, και ο γενικός διευθυντής της Juventus, Giuseppe Marotta, πρόσφατα παραδέχθηκε πως δεν σκοπεύει να κρατήσει τον 26χρονο στο Τορίνο παρά τη θέλησή του, ετοιμάζοντας ως αντικαταστάτη έναν εκ των Matteo Darmian (Manchester Utd) ή Mattia De Sciglio (Milan).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *