Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αντικανονικό σοκ στις καθυστερήσεις

Σε ενα παιχνίδι που παρουσίασε δυο τελείως διαφορετικά πρόσωπα η Liverpool έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στις καθυστερήσεις από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει λογω καθαρής θέσης οφσάιντ του Britos. Η Liverpool ήταν κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μία αγνώριστη εικόνα γεμάτη λάθη και νευρικότητα. Το ματς :

Α ημίχρονο : 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο καθώς μόλις στο 8′ ο Okaka εκμεταλλεύτηκε τις γνωστές παθογένειες στο zonal marking της άμυνας στα κόρνερ και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Στο 28′ η ανύπαρκτη έως τότε Liverpool ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Mane μετά από εξαιρετική ασίστ του Can. Η χαρά όμως κράτησε λιγότερο απο 3′ καθώς στο 31′ ο Doucoure εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Okaka που δεν ήταν οφσάιντ για το 2-1. Ο Salah απείλησε με σουτ με εξωτερικό φάλτσο από πλεονεκτική θέση δεξιά και η κεφαλιά του Mane πέρασε λίγο άουτ απο το αριστερό στύλο στέλνοντας τους Hornets στα αποδυτήρια δικαίως προηγούμενους.

Β Ημίχρονο :
Η Liverpool ξεκίνησε εμφανώς καλύτερα και στο 49′ παραλίγο να ισοφαρίσει με σουτ του Salah που πηγε άουτ. Στο 55′ ο Salah τσίμπησε τη μπάλα από τον Gomes, πήρε το πέναλτι και ο Firmino έκανε το 2-2. Η Liverpool είχε χτίσει μομέντουμ στο παιχνίδι και αμέσως μετά έκανε και το 2-3 με τη μπαλιά του Lovren να βγάζει τετ α τετ στο Firmino που έκανε λόμπα πάνω απο τον Gomes και o Salah έκανε το 2-3. Αμέσως μετά το sombrero του Moreno του επέτρεψε να σουτάρει και ο Gomes έδιωξε σε κόρνερ. Στο 73′ το κόρνερ του Arnold βρήκε τον Lovren, του οποίου η κεφαλιά αποκρούστηκε από τον Gomes αφού προηγουμένως ο Matip σημάδεψε την οριζόντια δοκό. Ο Mane στο 80′ βρήκε τον Salah που έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ και στο 85′ ο Wijnaldum που ήταν μακράν ο χειρότερος του γηπέδου επι 90′ έκανε απελπιστικό σουτ. Δυστυχώς στο 93′ η Watford ισοφάρισε με γκολ οφσάιντ του Britos που μάλλον έχει κάνει και επιθετικό φάουλ στο Mignolet. Σίγουρα η αντίδραση δεν ήταν καλή στο κόρνερ ΞΑΝΑ ωστόσο το γκολ κακώς μέτρησε. Η Liverpool έχασε έτσι δύο βαθμούς και σίγουρα δεν πρέπει να επαναληφθεί το πρώτο ημίχρονο. Η Liverpool χρειάζεται σίγουρα το πάθος του δεύτερου ημιχρόνου σε 90′ αγώνα. Κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Salah Ενώ Can και οι Moreno και Arnold ήταν επίσης εξαιρετικοί.

Επόμενη αναμέτρηση την Τρίτη το βράδυ απέναντι στη Hoffenheim για το Champions League.

πηγή: www.liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *