Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απογοητευμένος ο Martial

Ο Anthony Martial παραδέχτηκε πως είναι ενοχλημένος με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του φέτος.

Ο Γάλλος απέχει αρκετά από την περσινή καλή του σεζόν με τη Manchester United, καθώς φέτος έχει αγωνιστεί σε λιγότερα από τα μισά παιχνίδια. Στον αγώνα κόντρα στην Tottenham ξεκίνησε βασικός, κάτι που δε συνέβη την Τετάρτη απέναντι στην Crystal Palace.

Η άφιξη του Zlatan Ibrahimovic το καλοκαίρι από την PSG σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση του Σουηδού, έχουν μειώσει σημαντικά τις ευκαιρίες του Martial. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νεαρός, επιθυμεί να βελτιώσει τις δυνατότητές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Anthony Martial: » Είναι ενοχλητικό να είσαι στον πάγκο, πραγματικά ενοχλητικό, αλλά είναι μια δοκιμασία που πρέπει να περάσεις και αυτό δείχνει πόσο έχεις προχωρήσει. Είναι δύσκολο επειδή το μόνο που θέλεις είναι να βοηθήσεις την ομάδα και όταν βρίσκεσαι στον πάγκο δεν μπορείς. Αλλά αυτές είναι οι επιλογές και οφείλεις να το αποδεχτείς. Οι άνθρωποι περιμένουν πολλά από μένα, αλλά μερικές φορές ξεχνούν πως είμαι ακόμη μικρός. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αυτό δε θα αλλάξει κάτι «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *