Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποθέωσε τους παίκτες της Chelsea ο Mata

O Juan Mata μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην συμπαίκτες του στην Chelsea, Diego Costa, Eden Hazard και Cesar Azpilicueta.

Στην Ελλάδα θα γινόταν πρώτο θέμα σε όλα τα Μ.Μ.Ε και θα συζητιόταν επί ώρες, αλλά στην Αγγλία είναι συνηθισμένοι οι αντίπαλοι να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, χωρίς φόβο για το τι θα πουν παραδείγματος χάρη οι οπαδοί.

Έτσι και ο Mata είπε τα καλύτερα για 3 παίκτες της Chelsea, η οποία εντυπωσιάζει με τις 10 σερί της νίκες. Συγκεκριμένα ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός είπε:

«Την συγκεκριμένη στιγμή η Chelsea έχει μια πολύ σημαντική διαφορά. Νικάνε όλα τα ματς, ανεξάρτητα από το πόσο καλά ή άσχημα παίζουνε, εξαιτίας του ότι έχουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Παίζουν προσηλωμένα, σε ένα σύστημα που ο προπονητής τους χρησιμοποιούσε για χρόνια στην Γιουβέντους και αποδίδει πολύ καλά. Νομίζω ότι οι παίκτες τους ταιριάζουν στον συγκεκριμένο τύπο ποδοσφαίρου. Ο Diego Costa είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, ο Eden Hazard αποδίδει επίσης πολύ καλά και ο Cesar Azpilicueta που είναι ο πιο αξιόπιστος. Νικάνε κάθε αγώνα».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *