Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποθέωσε το coaching staff ο Phillips

Με τα καλύτερα μίλησε για το coaching staff της West Bromwich ο Matt Phillips, o οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο 25χρονος Σκοτσέζος εξτρέμ την φετινή χρονιά έχει 3 γκολ και 6 ασίστ σε 18 αγώνες και έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του τον τελευταίο καιρό, χάρη στο coaching staff της ομάδας σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου. Χαρακτηριστικό για το αγωνιστικό του limit up είναι πως στους τελευταίους 8 αγώνες έχει 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ οι μόνοι αγώνες που δεν είχε συμμετοχή σε κάποιο γκολ της ομάδας ήταν στους αγώνες ενάντια στην Chelsea, την Manchester United και την Arsenanl, ομάδες μεγαθήρια δηλαδή. Οι εμφανίσεις του εξάλλου είναι σημαντικές για την φετινή πορεία των «Baggies».

Αναλυτικά ο Mat Phillips είπε: «Ο προπονητής είναι εξαιρετικός μαζί μου, το ίδιο και οι βοηθοί του. Ότι και να πω για το coaching staff δεν είναι αρκετό. Έχουν περάσει λίγο από τον χρόνο τους μαζί μου εξηγώντας μου τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι, αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Έχουμε κάνει επίσης και κάποιες έξτρα προπονήσεις. Δουλεύουμε τα πάντα, σωματικά και τεχνικά.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *