Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποθεώνει τον Mignolet ο Klopp!

O προπονητής της Liverpool Jürgen Klopp επαινεί τον ″καταπληκτικό″ Simon Mignolet, αφού ο Βέλγος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της ομάδας στην τετράδα.

Ο Mignolet άντεξε στην πίεση του δεύτερου ημιχρόνου από τους παίχτες της Burnley στο νικηφόρο 2-1 της περασμένης Κυριακής.

Οι σωτήριες επεμβάσεις του αλλά και ο παράγοντας τύχη στην επίθεση, έδωσαν στην ομάδα ένα τρίποντο που όσον αφορά τα αγωνιστικά κριτήρια δε δικαιούνταν.

Συγκεκριμένα, ο Klopp δήλωσε: «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο απ’ ότι στο πρώτο, καθώς δε τους δώσαμε δικαίωμα να επιτεθούν σε ανοιχτό χώρο παρά μόνο από στημένες φάσεις»

«Ο Simon έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα ήταν δύσκολο για κάθε τερματοφύλακα να αντέξει σε αυτήν την πίεση όμως εκείνος τα κατάφερε»

Στο πρώτο ημίχρονο η Burnley έβαλε δύσκολα στη Liverpool, καθώς οι ″Reds″ δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το γρήγορο παιχνίδι των ″Clarets″.

«Γνωρίζαμε πως έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις βαθιές μπαλιές»

«Σε αυτό το κομμάτι όμως η Burnley ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο 45λεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα, είχαμε μερικές αντεπιθέσεις και στο τέλος κερδίσαμε τον αγώνα, δίκαια κατά την άποψή μου».

Πηγή: liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *