Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποκαλυπτήρια για το νέο Kirkby!

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από το σύλλογο εικόνες της προτεινόμενης ανακατασκευής και επέκτασης του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Kirkby, προκειμένου να μετακομίσει εκεί και η πρώτη ομάδα του συλλόγου! Το νέο πρότζεκτ παρουσιάζεται σήμερα στο κοινό, και ιδιαίτερα στους κατοίκους αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής, ώστε να απαντηθούν όποιες τυχόν απορίες υπάρξουν.

Μετά την ανακατασκευή, το Kirkby αναμένεται να αποτελεί ένα τεράστιο, κοινό προπονητικό κέντρο για Ακαδημία και πρώτη ομάδα. Στο υπάρχον κυρίως γήπεδο θα προστεθεί κερκίδα 499 ατόμων αλλά και μία οροφή, με το γήπεδο να γίνεται κλειστό, βοηθώντας έτσι στις καλύτερες συνθήκες προπόνησης ανεξαρτήτου καιρικών συνθηκών. Ακόμα, το νέο προπονητικό κέντρο θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις με πισίνα και πλήρες σύμπλεγμα υδροθεραπείας, γυμναστήριο και ειδικό κέντρο αποθεραπείας.

Η Liverpool και η KSS, η εταιρία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, πέρα από την αγορά της πρόσθετης έκτασης από την περιοχή του Simonswood, με σκοπό την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου, προτίθενται να δώσουν πίσω και στην κοινότητα, αναβαθμίζοντας την περιοχή γύρω από το προπονητικό κέντρο, ώστε να πάρει έγκριση το έργο. Συγκεκριμένα, οι Reds αναμένεται να ανακατασκευάσουν πέντε διαφορετικά κοινοτικά γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ο σύλλογος λέει ότι θα δουλέψουν σε στενή συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους, όπως η Kirkby AFC, ώστε οι νέες εγκαταστάσεις να μπορούν να φιλοξενούν αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χωρίς κανένα πρόβλημα, μιας και μέχρι τώρα οι ομάδες αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν containers για αποδυτήρια και όταν ο καιρός δεν είναι καλός, το χορτάρι καθιστά την διεξαγωγή αγώνων αδύνατη.

Από την άλλη, το Melwood, το οποίο είναι αδύνατον να επεκταθεί λόγω της γεωγραφικής του θέσης, θα δοθεί στη διάθεση του κοινού για την κατασκευή συμπλέγματος κατοικιών, σε μία προσπάθεια αναβάθμισης των συνθηκών διαβίωσης της περιοχής.

Το έργο, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα και πάρει και την έγκριση της τοπικής κοινότητας του Kirkby, αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019, εγκαίρως ώστε να προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη σεζόν 2019/2020.

Πηγή: liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *