Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απομακρύνεται από τη Liverpool o Keita

Ο Naby Keita είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τη Liverpool εδώ και αρκετό καιρό, καθώς αρέσει πολύ στον Jurgen Klopp για τον άξονα της ομάδας του, ωστόσο η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Ήδη η ομάδα του, η RB Leipzig, του έχει θέσει ως τιμή πώλησης τα 70 εκατομμύρια λίρες, με τους «Reds» να πρέπει να σπάσουν ξανά το ρεκόρ δαπάνης τους για να τον αποκτήσουν. Επιπλέον, μετά και τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Ralf Rangnick, η περίπτωση του Keita δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ, αφού η Leipzig δεν προτίθεται να πουλήσει τους σημαντικούς της παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι ο Αφρικανός.

«Το βέβαιο είναι πως δεν θα αφήσουμε κανέναν από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας μας να φύγει. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη στάση μας αυτή. Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη δική μας στάση», τόνισε ο Rangnick.

Ο νεαρός Keita έχει συνδεθεί μέχρι στιγμής, πλην της Liverpool, και με τη Manchester City, ενώ υπάρχουν και αρκετοί ακόμη παίκτες της γερμανικής ομάδας που δέχονται κρούση από «μεγάλα» ευρωπαϊκά κλαμπ, μετά την εξαιρετική πορεία τους πέρυσι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *