Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απομακρύνεται ο Keita για τη Liverpool

Με τον Mohamed Salah να αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα, η Liverpool πλέον συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με γοργούς ρυθμούς.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Jurgen Klopp είναι ο Naby Keita της RB Leipzig, ωστόσο η περίπτωσή του φαίνεται πως «ναυαγεί» για τους «Reds». Συγκεκριμένα, υπήρχε μια πιθανότητα η γερμανική ομάδα να μην καταφέρει να βγει στους ομίλους του Champions League, λόγω του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος και της σχέσης της με την Red Bull Salzburg, κάτι που θα έδινε μεγάλο κίνητρο σε αρκετούς από τους παίκτες της να αποχωρήσουν.

Ωστόσο, η Leipzig τελικά δικαιώθηκε από την UEFA και θα συμμετάσχει κανονικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τους διοικούντες να τονίζουν για ακόμη μια φορά πως δεν πρόκειται να πουληθούν παίκτες-κλειδιά. Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν τους «Reds» να προσφέρουν μέχρι και 50 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Keita, όμως το ποσό αυτό μοιάζει υπερβολικό εκ πρώτης όψεως, ενώ ούτε και η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε άμεση ανάγκη για χρήματα αυτή τη στιγμή.

Έτσι, το πιθανότερο είναι πως πλέον η Liverpool θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή της, με τον Sergej MilinkovicSavic της Lazio και τον Alex Oxlade Chamberlain της Arsenal να είναι δύο ονόματα που «παίζουν» δυνατά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *