Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απορρίπτει «τρελά» χρήματα για χάρη της Chelsea ο Lukaku

Αποφασισμένος να επιστρέψει στο Stamford Bridge για τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο Romelu Lukaku, απορρίπτοντας μάλιστα και προσφορά που θα τον καθιστούσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Sun και αναπαράγεται και από άλλα Μέσα, με τον φορ της Everton να μην δελεάζεται από την προοπτική να συνεργαστεί ξανά με τον Jose Mourinho στη Manchester United. Ο Βέλγος άσος αναμένεται να γίνει «το μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε αρκετούς συλλόγους το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος δείχνει να παραμένει θετικός με την προοπτική των «μπλε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Everton ζητά 100 εκατομμύρια λίρες για τον Lukaku και η United διατίθεται να τα προσφέρει, ενώ το ποσό αυτό θα τον καταστήσει την ακριβότερη μεταγραφή παγκοσμίως, ξεπερνώντας εκείνη του Paul Pogba που περυσι κόστισε στους «Red Devils» 89 εκατομμύρια λίρες. Η Chelsea από τη μεριά της είναι και εκείνη έτοιμη να «τινάξει» τη μπάνκα στον αέρα για τις υπηρεσίες του 24χρονου, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν και από την παραμονή ή μη του Diego Costa.

Να σημειωθεί πως ο Lukaku φέτος αποτέλεσε ένα από τα πιο «hot» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τα 24 τέρματα που έχει πετύχει στην Premier League, ενώ πριν λίγο καιρό επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ronald Koeman.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *