Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποσύρθηκε ο Arbeloa

Το «αντίο» του στο ποδόσφαιρο μετά από περίπου 15 χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην μπακ των Liverpool, West Ham και Real Madrid, Alvaro Arbeloa.

Ο 34χρονος Ισπανός άσος, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της West Ham δίχως όμως να καταφέρει να προσφέρει, αποκάλυψε σε Μέσο της πατρίδας του την απόφασή του και αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο έχοντας πραγματοποιήσει μια ομολογουμένως σπουδαία καριέρα.

«Είναι ώρα να πω αντίο. Από θέμα φυσικής κατάστασης ήμουν εντάξει με το να συνεχίσω να αγωνίζομαι», σημείωσε στην Marca ο Arbeloa. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Real και το Santiago Bernabeu από κάποιο άλλο πόστο στο άμεσο μέλλον.

Ο Arbeloa ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τις «μικρές» ομάδες των Μαδριλένων, πριν καταφέρει να προβιβαστεί στην πρώτη το 2004. Το 2006 μεταπήδησε στη Deportivo La Coruna και μετά από μόλις μισή γεμάτη σεζόν πήρε το δρόμο προς το Anfield το 2007. Στη Liverpool έμεινε μόλις δυόμισι χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 98 συμμετοχές, για να επιστρέψει το 2009 εκ νέου στη Real, όπου και παρέμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι και κατακτώντας δύο Champions League.

Πέρυσι, όταν και έμεινε ελεύθερος, υπέγραψε στη West Ham, με την οποία όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε και εξαιτίας τραυματισμών και φυσικής κατάστασης, μέτρησε μόλις τέσσερις εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Slaven Bilic και ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *