Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχωρεί από την Arsenal o Sanogo

Αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχαιρετήσουν την Arsenal αυτό το καλοκαίρι, με τον επιθετικό Yaya Sanogo να είναι ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

Ο Γάλλος επιθετικός, που φέτος δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι, επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από το Emirates, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει και επίσημα. Μέσα σε αυτή την τετραετία που αγωνίστηκε στην Arsenal, o Sanogo δεν κατάφερε να έχει την πορεία που θα ήθελε και συνολικά αγωνίστηκε μόλις 20 φορές με τη φανέλα της.

Προερχόμενος από τη γαλλική Auxere, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Arsene Wenger, ωστόσο ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Παραχωρήθηκε τρεις φορές δανεικός, σε Crystal Palace, Ajax και Charlton, ωστόσο ούτε εκεί άφησε το στίγμα του και τώρα όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο ίδιος ο Sanogo, πάντως, δεν επέρριψε ευθύνες στον Wenger, ενώ τόνισε πως οι πολλοί τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω.

«Είμαι ελεύθερος, η περιπέτεια τελειώνει. Ονειρεύομαι να παίξω ποδόσφαιρο ξανά. Είχα μια κήλη και δεν έκανα επέμβαση. Όμως από εκείνη τη στιγμή το σώμα μου με πρόδωσε αρκετές φορές. H αριστερή μου γάμπα έχει θεραπευτεί, με κράτησε εκτός γηπέδων για περίπου επτά μήνες. Ο προπονητής δεν έχει ευθύνη για τους τραυματισμούς μου, είναι ένας εξαιρετικός κόουτς. Έμαθα πολλά από εκείνον», υπογράμμισε ο 24χρονος επιθετικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *