Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχωρεί με μυθική πρόταση ο Oscar!

Για άλλες… πολιτείες αναμένεται να αποχωρήσει ο μέσος της Chelsea, καθώς η κινέζικη Shanghai SIPG προσφέρει «χρυσάφι» στα πόδια των μπλε για να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει πλήθος δημοσιευμάτων από χθες (μεταξύ των οποίων και το έγκυρο BBC Sport), ο Oscar είναι ένα βήμα πριν την αναχώρηση για Κίνα, καθώς η Shanghai SIPG, που έχει προπονητή τον πρώην τεχνικό της Chelsea, Andre-Villas Boas, προσφέρει 60 εκατομμύρια λίρες και οι μπλε φέρονται να έχουν αποδεχθεί την προσφορά.

Η Telegraph, μάλιστα, υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του στους συμπαίκτες του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ η πώλησή του λογικά θα σημάνει και την παραμονή του Cesc Fabregas.

Ο Oscar έχασε τη θέση βασικού φέτος και, ιδίως μετά την αλλαγή του συστήματος σε 3-4-3, έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον Antonio Conte.

Το ποσό των 60 εκατομμυρίων, εφόσον ευσταθεί, αποτελεί απίστευτα μεγάλη οικονομική ενίσχυση για την Chelsea, ιδίως αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ελάχιστα, και δεν αποκλείεται οι Λονδρέζοι να επανεπενδύσουν αυτά τα χρήματα, στο μεταγραφικό παζάρι.

Nα σημειωθεί πως σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το μεγάλο deal, ο Oscar θα έχει συμπαίκτες του τους συμπατριώτες του Hulk και Elkeson.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *