Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απόρθητο κάστρο το White Heart Lane

Για άλλο ένα παιχνίδι η Tottenham κατάφερε να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της παίρνοντας τους πολύτιμους 3 βαθμούς απέναντι στην μαχητική Southampton με τελικό σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν από την αρχή παίρνοντας το προβάδισμα στο 14’  με υπέροχο τελείωμα του Eriksen έξω από τη μεγάλη περιοχή. Oι «άγιοι» προσπάθησαν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι με δύο συνεχόμενες προσπάθειες από τον Tadic και τον  Gabbiadini στο 25’ και 28’ αντίστοιχα ωστόσο στο 31ο λεπτό τραυματίστηκε ο Ιταλός striker και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της Southampton. Στο 33’ λεπτό ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι για τους γηπεδούχους σε μαρκάρισμα του Davis πάνω στον Alli ο οποίος αναλαμβάνει την εκτέλεση του και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Alderweireld με ένα ασυνήθιστο λάθος έδωσε την ευκαιρία στον Prowse να γράψει από κοντά το 2-1 στο 52’ βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους και πίεσαν την Tottenham ως το τέλος χωρίς όμως να καταφέρουν δεύτερο τέρμα και έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι με εντάσεις η Tottenham κατάφερε να συνεχίσει το σερί της φτάνοντας  στις 10 συνεχόμενες νίκες και παραμένοντας  15 ματς αήττητη.Η διαφορά από την Chelsea μειώθηκε στους 10 βαθμούς με 10 παιχνίδια να απομένουν ως το τέλος.

Tottenham: Lloris, Dier, Alderweireld, Vertonghen, Walker(78′ Tripier), Wanyama, Dembele, Davies, Eriksen(86′ Jansen), Alli, Son(75′ Son)

Southampton: Forster, Soares, Stephens, Yoshida, Bertrand, Davis, Romeu, Prowse, Tadic(69′ Boufal), Redmond(80′ Rodriguez), Gabbiadini(32′ Long)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *