Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απότομη πτώση (ξανά) για Leicester

Σπουδαία νίκη για τη Bournemouth κόντρα στην πρωταθλήτρια Leicester με 1-0, χάρη σε τέρμα του Marc Pugh στο 33′ της αναμέτρησης.

Με αυτή τη νίκη η Bournemouth συνέχισε την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα ,από την άλλη μεριά η Leicester διατήρησε τον προβληματικό της χαρακτήρα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Καλύτερη η Bournemouth στο πρώτο ημίχρονο, ανεβασμένη στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα η Leicester, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

 

Το Ματς

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τη Leicester, το σουτ όμως του Vardy από δύσκολη γωνία μπλοκαρίστηκε.

Η Bournemouth άρχισε ν’ ανεβαίνει στο γήπεδο και απείλησε δις με τον Wilshere στο 11′ και στο 21′ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν ν’ απαντήσουν στο 33′ μ’ ένα σουτ του Huth, στο επόμενο όμως λεπτό η Bournemouth άνοιξε το σκορ με τον Marc Pugh με σουτ εντός μεγάλης περιοχής.

Η Leicester προσπάθησε να μειώσει πριν το ημίχρονο, οι κεφαλιές όμως των Slimani και Morgan δεν βρήκαν στόχο στο 41′ και στο 42′ αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους.

Η Bournemouth ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με σουτ των King και Smith στο 47′ και στο 53′ αντίστοιχα, το 1-0 όμως παρέμεινε.

Μετά από αρκετή ώρα η Leicester θα καταφέρει ν’ απειλήσει με τον King στο 63′, η κεφαλιά του όμως πέρασε αρκετά ψηλά από το τέρμα του Boruc, όπως ανεκμετάλλευτες πέρασαν και οι ευκαιρίες με τους Vardy στο 67′ και Mahrez στο 70′.

Οι πρωτάθλητες συνέχισαν να πιέζουν τη Bournemouth, Huth και Okazaki όμως δεν κατάφεραν να χριστούν σκόρερ στο 74′ και στο 77′ αντίστοιχα.

Στο τελευταίο 10λεπτο η Leicester προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση ανεπιτυχώς, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Wilson που είχε μπει στο παιχνίδι νωρίτερα, τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα.

 

Συνθέσεις:

Bournemouth: Boruc, Francis, Cook, Ake, Daniels, Arter, Wilshere, Smith, King (Gosling 79′), Pugh, Afobe (Wilson 68′) (Mings 90′)

Leicester: Zieler, Hernandez, Morgan, Huth (Ulloa 82′), Fuchs, Mahrez, King, Amartey, Albrighton (Musa 74′), Vardy, Slimani (Okazaki 45′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *