Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από γκέλα σε γκέλα

  Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Tottenham, αυτήν την φορά, κόντρα στην Watford, με το σκορ να ολοκληρώνεται ισόπαλο, με 1-1.

Για ακόμα μια φορά, η Watford έδειξε τις ικανότητες της επί Silva, με <<θύμα>> αυτήν την φορά την Tottenham, <<κόβοντας>> της 2 πολύτιμους βαθμούς.Η Watford μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει 1 γρήγορο γκολ.Η Tottenham κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά η αποβολή του Sanchez ήταν καθοριστική για την συνέχεια του παιχνιδιού, με την Tottenham να μην μπορεί να πετύχει την ανατροπή.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η Watford <<μπήκε>> δυναμικά από το πρώτο λεπτό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 13′, μετά από ένα κόρνερ, ο Kabasele, θα πηδήξει ψηλότερα από όλους, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία, νικώντας τον Lloris, κάνοντας το 1-0 για τους «Hornets».

H Tottenham, κατάφερε να <<απαντήσει>> νωρίς, καθώς στο 25′, ο Eriksen θα τροφοδοτήσει τον Son, με τον δεύτερο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και με την Tottenham να μένει με 10 παίχτες στο 52′ μετά τις διαμαρτυρίες του Sanchez, η Watford βγήκε μπροστά, με αποτέλεσμα στο 64′, ο Doucoura θα <<εξαπολύσει>> ένα ωραίο σουτ από την άκρη της περιοχής, αλλά θα σταθεί άτυχος, καθώς η μπάλα θα <<τραντάξει>> το δεξί δοκάρι.

Στην συνέχεια η Tottenham θα <<κλείσει>> καλά τους χώρους, με αποτέλεσμα η Watford να μην μπορέσει να κάνει κάποια <<σημαντική>> ευκαιρία, όπως και τα «Σπιρούνια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *