Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από την κόλαση στον παράδεισο

    Δραματικό φινάλε μας επιφύλαξε ο πρώτος αγώνας του Σαββάτου, με την Chelsea να επικρατεί με 4-2 της Watford.

    Οι «Μπλε», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και να φύγουν με τους 3 βαθμούς από το Stamford Bridge.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Μόλις στο 12′, ο Pedro πήρε μια πάσα ακριβείας και έκανε ένα σουτ που πήγε προς την πάνω αριστερή γωνία, νικώντας τον Gomes, κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Fabregas παραλίγο να σκοράρει, καθώς πέρασε τους αμυντικούς και βρέθηκε τετ-α-τετ, με τον Gomes αυτήν την φορά να βγαίνει κερδισμένος.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Doucoure θα πάρει κατά τύχη ένα ριμπάουντ, το οποίο θα το εκμεταλλευτεί και θα στείλει την μπάλα με δύναμη μέσα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′, ο Richarlison θα αφήσει την μπάλα στον Roberto Pereyra, ο οποίος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, με την Watford να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 1-2.

Η Chelsea βρήκε την απάντηση στο 71′, με τον Pedro να στέλνει μία ψηλή σέντρα, με τον Batsuayi να σηκώνεται ψηλότερα από όλους στο σημείο του πέναλτι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Άλλο ένα γκολ από σέντρα θα πετύχει η Chelsea στο 87′, με τον Willian να στέλνει την μπάλα πάνω στο κεφάλι του Azpilicueta, με τον δεύτερο απλά να σκοράρει σε κενή εστία, κάνοντας το 3-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, θα πάρει ξανά την σκυτάλη ο Batsuayi o οποίος πήρε μία πάσα από τον Bakayoko και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Gomes κάνοντας το 4-2.

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *