Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από τη Lazio o αντι-Van Dijk για Liverpool

Μόλις λίγες ώρες μετά τη θεαματική απόσυρση ενδιαφέροντος για τον Virgil van Dijk, η Liverpool φαίνεται πως ήδη κατέθεσε προσφορά για τον επόμενο μεταγραφικό στόχο της λίστας της.

Ο λόγος για τον επίσης Ολλανδό αμυντικό της Lazio, Stefan de Vrij, για τον οποίο φημολογείται πως οι «Reds» κατέθεσαν προσφορά ύψους 17,3 εκατομμυρίων λιρών. Ο De Vrij αποτελεί την εναλλακτική λύση του Jurgen Klopp για το κέντρο της άμυνας και παρά το γεγονός ότι η πρώτη προσφορά της ομάδας φέρεται να απορρίφθηκε, εντούτοις στην Liverpool παραμένουν αισιόδοξοι.

Στην παρούσα φάση, η Lazio ζητά περίπου 30 εκατομμύρια λίρες για τη διεθνή αμυντικό της, ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έχει ακόμη βάλει την υπογραφή του σε νέο, δίνει αισιοδοξία στους «Reds» πως θα τον αποκτήσουν σε χαμηλότερη τιμή.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο De Vrij κατέγραψε συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, η ιταλική ομάδα του έχει προτείνει ανανέωση ωστόσο ο ίδιος μοιάζει αρκετά επιφυλακτικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *