Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αρέσει στην PSG o Son

Για την απόκτηση του επιθετικού της Tottenham, Heung-min Son φημολογείται πως ενδιαφέρεται η Paris Saint-Germain, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις επιθετικές της επιλογές.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι ετοιμάζονται να «κλείσουν» και τον Julian Draxler, που ήταν στο στόχαστρο της Arsenal, καλοβλέπουν την περίπτωση του Νοτιοκορεάτη, μιας και οι Angel Di Maria και Jese Rodriguez δεν αποκλείεται να αποτελέσουν «παρελθόν».

Ο 24χρονος Son δεν είναι αναντικατάστατος στο σχήμα του Mauricio Pochettino, ωστόσο μετρά φέτος έξι τέρματα και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να έχει προσαρμοστεί επιτέλους στο White Hart Lane.

Να υπενθυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο τεχνικός των Spurs απέρριψε πρόταση για τον Son από την Bundesliga, από την οποία τον είχε αγοράσει πριν ενάμιση χρόνο έναντι 22 εκ. λιρών, ενώ δύσκολα θα επιλέξει να τον παραχωρήσει τώρα, στα μέσα της σεζόν.

Σε άλλα νέα που αφορούν την Tottenham, ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της Γερμανίας για τον μπακ της ομάδας, Kevin Wimmer, και συγκεκριμένα από τις Borussia Dortmund και Wolfsburg.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *