Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Θα πάρουν ρίσκα οι «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, μέρος δεύτερο, με τους «πολίτες» να έχουν ένα μικρό αλλά ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Η Ατλέτικο, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας από τη Μαγιόρκα (1-0) και βρίσκεται οριακά στην 4η θέση, στο +1 από την Μπέτις. Φανερά το μυαλό των «ροχιμπλάνκος» ήταν στην αποψινή ρεβάνς. Υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των ομάδων ότι μπορούν να φτάσουν στην ανατροπή. Συνεχίζει να μένει εκτός ο χαφ Έκτορ Ερέρα, ενώ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ο κεντρικός αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένεζ. Επιστρέφει ο τιμωρημένος στο πρώτο ματς, Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο. Σίγουρα θα δοκιμάσει να ανακατέψει την τράπουλα ο Σιμεόνε.

Στοίχημα με δυάδες – Συμβουλές για εύκολο κέρδος

Δεν έχασε η Σίτι, στο ντέρμπι από τη Λίβερπουλ (2-2) και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο της Premier League. Το πρόγραμμα ωστόσο δεν αφήνει περιθώρια για ανάσες στους «πολίτες». Το Σάββατο έχουν νοκ-άουτ αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Λίβερπουλ. Μοναδική, αλλά πολύ σημαντική, απώλεια αυτή του κεντρικού αμυντικού Ρούμπεν Ντίας. Επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός μπακ Γουόκερ, που λογικά θα βρεθεί στο ένα άκρο της άμυνας, με τον Κανσέλο στο άλλο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Τετάρτης στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *