Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αυξάνεται το ηθικό της Palace

Ο επιθετικός της Crystal Palace,Christian Benteke, αναφέρει πως η αυτοπεποίθηση όλων στην ομάδα έχει εκτοξευτεί στα ύψη, μετά την νίκη επί της Chelsea το Σάββατο.

Η Crystal Palace επικράτησε με 1-2 της Chelsea, νικώντας έτσι για 4η συνεχόμενη φορά, με τον Benteke με το γκολ του να δείχνει σε όλους πως είναι ο νικητής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βέλγος είπε:» Μπορείτε να δείτε ότι η αυτοπεποίθηση όλων των παιχτών είναι υψηλή αυτήν την στιγμή και προσπαθούμε να το βγάλουμε και στο γήπεδο αυτό.Ο καθένας από εμάς δουλεύει σκληρά.Αυτήν την στιγμή έχουμε 4 νίκες στην σειρά, οπότε μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι καθώς υπάρχει δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν.Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το αρνηθώ, αλλά το να σκοράρεις σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος.Αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου και στο τι κάνεις.Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει αυτούς τους 3 βαθμούς.Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας. Η δουλειά που κάναμε ήταν απίστευτη και μπορεί κάποιες φορές να σταθήκαμε τυχεροί, αλλά πιστεύω αξίζαμε 100% την νίκη».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *