Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αφοσιωμένος στην Palace ο Cabaye

Την άποψη ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο σκέφτεται μόνο την Crystal Palace παρά τις φήμες για το μέλλον του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Yohan Cabaye.

Μπορεί η Crystal Palace να διασύρθηκε το περασμένο Σάββατο από την Sunderland με 0-4, όμως το ρόστερ των Λονδρέζων παραμένει ποιοτικό, έχοντας παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς είναι και ο Yohan Cabaye, ο οποίος αποτελεί την ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Ο Γάλλος μέσος μίλησε σε συνέντευξη του για το ενδιαφέρον της Marseille, τονίζοντας ότι στην παρούσα χρονική περίοδο ενδιαφέρεται μόνο για την πορεία την Crystal Palace, την οποία θέλει να βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι κολακευτικό γιατί η Marseille είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Γαλλία. Αλλά έχω τη ζωή μου στο Λονδίνο, την ομάδα μου, και είμαι αφοσιωμένος εδώ. Σέβομαι απόλυτα τον Rudy, τον προπονητή και τον παίκτη που είναι. Αλλά είμαι σε μία περίπλοκη κατάσταση, αυτή είναι η πραγματικότητα στην ομάδα μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η μόνη σύνδεση που έχω με την Marseille είναι ότι η τέταρτη κόρη μου γεννήθηκε εκεί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *