Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αύριο οι ανακοινώσεις για Bakayoko

Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί επιτέλους το πολύμηνο «σίριαλ» με τη μετακίνηση του Tiemoue Bakayoko στην Chelsea, αφού ο Γάλλος μέσος ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους «μπλε».

Όλο το περασμένο διάστημα φημολογούνταν πως η Chelsea είναι κοντά σε συμφωνία με τη Monaco για τον 22χρονο άσο και τελικά η συμφωνία έκλεισε στα 40 εκατομμύρια λίρες, και παρά το ενδιαφέρον της Manchester United. Μάλιστα, ίσως η ανακοίνωση να είχε γίνει και νωρίτερα, απλώς όπως μεταδόθηκε ο παίκτης αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Bakayoko έτσι θα γίνει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων μετά τους Willy Caballero και Antonio Rudiger, ενώ λογικά αναμένονται κι άλλες αφίξεις όπως ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Παράλληλα, η άφιξή του σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ενδέχεται να επηρεάσει και το μέλλον του Nemanja Matic στο Λονδίνο, αφού ο Σέρβος λογικά θα αποχωρήσει από το Stamford Bridge με τις United και Inter να ενδιαφέρονται.

Βέβαια, η Chelsea από τη μεριά της δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει στη United, μετά τα όσα συνέβησαν με το Romelu Lukaku. Να σημειωθεί πως ο Bakayoko την περασμένη σεζόν ήταν βασικότατο γρανάζι στη «μηχανή» της Monaco, πραγματοποιώντας 51 εμφανίσεις και βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *