Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες του Birmingham στην 15η στροφή της Championship

Στις δύο αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Championship, η Aston Villa έφυγε με το διπλό από την έδρα της Preston επικρατώντας με 2-0, ενώ αντιθέτως η έτερη ομάδα του Birmingham, Birmingham City ηττήθηκε στην έδρα της από την Brentford με το ίδιο σκορ.

Στην αναμέτρηση του Deepdale η Aston Villa αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική και κατόρθωσε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Preston επιστρέφοντας στις θέσεις των play-offs. Η ομάδα του Steve Bruce άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 12ο λεπτά με κεφαλιά του Chester από κόρνερ του Snodgrass και μερικά λεπτά αργότερα στο 33′ ο Σκοτσέζος έγινε από δημιουργός εκτελεστής και με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η χθεσινή νίκη των “Χωριατών” τους ανεβάζει στην 5η θέση με 26 βαθμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατάφεραν και κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά και την “λευκή ισοπαλία” με την Birmingham που είχε προηγηθεί. Για την Preston τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά τον τελευταίο καιρό, καθώς η ομάδα του Alex Neil γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα και παραμένει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, ευρισκόμενη στη 10η θέση με 21 βαθμούς.

Για την άλλη ομάδα της πόλης, την Birmingham η 15η αγωνιστική επιφύλασσε ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Brentford και παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην 21η θέση με 12 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 22η Sunderland.

Στα του αγώνα όλα έγιναν στα μέσα του β’ ημιχρόνου, αρχικά στο 74ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Watkins και πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα με τον Maupay στο 84ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή η Brentford ανέβηκε στην 15η θέση με 19 βαθμούς, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους σε 8 αγώνες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *