Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βαριέται στις προπονήσεις ο Coutinho (;)

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας άπειρα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Philippe Coutinho στη Liverpool και την ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Barcelona, και πλέον δεν ξέρει κανείς τι να πιστέψει.

Σήμερα, λοιπόν, μετά τις αναφορές των προηγούμενων ημερών που ήθελαν το Βραζιλιάνο να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη Βαρκελώνη, ήρθε ένα ακόμη δημοσίευμα να προβληματίσει τους φίλους των «Reds», οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις. Σύμφωνα με «ανώνυμες πηγές» (όπως αναφέρει το Yahoo Sports), ο Coutinho δείχνει να…βαριέται στις τελευταίες προπονήσεις της Liverpool, προκειμένου να καταστήσει σαφές πως θέλει να αποχωρήσει.

Με αυτό τον τρόπο -σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα- θέλει να διαμαρτυρηθεί απέναντι στη διοίκηση της ομάδας του, η οποία δείχνει αμετακίνητη από την αρχική της θέση ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πωληθεί. Βέβαια, το σενάριο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα κυκλοφόρησαν χθες από το έγκυρο Sky Sports, όπου σημειωνόταν πως ο 25χρονος ναι μεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο της Barcelona, ωστόσο δεν σκοπεύει να πιέσει την ομάδα του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Τον περασμένο μήνα οι «Reds» απέρριψαν πρόταση ύψους 72 εκατομμυρίων λιρών για τον Βραζιλιάνο διεθνή, αλλά προς το παρόν οι Καταλανοί δεν το βάζουν κάτω και εξακολουθούν να πιέζουν καθημερινά μέσω του Τύπου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *