Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέπει τίτλους ο Smalling

Την εκτίμηση ότι η Manchester United μπορεί να κατακτήσει περισσότερους τίτλους έχοντας πλέον τον Jose Mourinho και τον Zlatan Ibrahimovic εξέφρασε ο Chris Smalling.

Η Manchester United μετά το Community Shield κατέκτησε και το EFL Cup, και πλέον στρέφει το βλέμμα της στους επόμενους στόχους που δεν είναι άλλοι από την τετράδα στο πρωτάθλημα, αλλά και το FA Cup και το Europa League.

Ο Chris Smalling μίλησε μετά το τέλος του χτεσινού τελικού και αναφέρθηκε στην παρουσία τόσο του Jose Mourinho όσο και του Zlatan Ibrahimovic και στην προοπτική που προσφέρουν για κατακτήσεις τίτλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με την πίστη και την αισιοδοξία που έχουμε εδώ, έχουμε έναν προπονητή που είναι γεννημένος νικητής και τον Ibra που τελειώνει με αυτό τον τρόπο φάσεις, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Ο Ibrahimovic είναι ο άνθρωπος μας. Είναι το κίνητρο μας, είναι ο επιθετικός μας που μπορεί να κάνει τη διαφορά και είμαστε τόσο τυχεροί που τον έχουμε. Θα το χαρούμε όλοι, αλλά ξέραμε την σπουδαιότητα της νίκης και έχουμε άλλες τόσες διοργανώσεις μπροστά μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *