Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέπει de Boer ο Lovenkrands

Lovenkrands και Boer υπήρξαν συμπαίκτες με τον πρώτο να στάζει μέλι για τον Frank De Boer θεωρώντας πως είναι ο κατάλληλος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Rangers.

Οι Rangers βρίσκονται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σκωτσέζικης Premiership με 6 βαθμούς πίσω από την 2η Aberdeen μετά την ήττα από την Dundee με την ομάδα να βρίσκεται στα χέρια του υπηρεσιακού Graeme Murty.

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι Rangers καλούνται να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της δύσκολης συνέχεις που έρχεται με τον πρώην άσο της ομάδας, Lovenkrands να θεωρεί ιδανικό τον Frank de Boer.

Ο Lovenkrands έκανε κάποιες δηλώσεις για τον Graeme Murty, τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας λέγοντας πως η αποστολή που έχει μετά τα 2 κακά πρώτα παιχνίδια που έκανε είναι πού δύσκολη. «Βλέποντας τα δύο τελευταία αποτελέσματα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καλά, είναι σκληρό για αυτόν, δεν είναι εύκολο να αναλάβεις μία ομάδα στη μέση της σεζόν.’’

Επίσης τόνισε πως » Θα μπορούσε να κάνει μια καλή δουλειά, αλλά θα ήταν καλύτερο και για την ομάδα να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι.’’

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *