Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέψεις για επιστροφή ο Balotelli

Ο Mino Raiola σε συνέντευξη που έδωσε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναγίνει κάτοικος Αγγλίας ο Mario Balotelli για τρίτη φορά.

Οι εμφανίσεις του Balotelli την φετινή χρονιά με την Nice εντυπωσιάζουν και όπως είναι λογικό το όνομα του ακούγεται ξανά για ομάδες της Premier League και όχι μόνο. Πήγε στην γαλλική ομάδα με σκοπό να κάνει το αγωνιστικό του comeback, κάτι που έχει καταφέρει αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι σε 13 αγώνες έχει σημειώσει 10 γκολ, ενώ την περσινή χρονιά με την φανέλα της Milan είχε σημειώσει μόλις 3 σε 23 αγώνες.

Κάπως έτσι o δαιμόνιος Raiola είπε πως βρίσκεται σε επαφές με ομάδες της Premier League για τον πελάτη του, ωστόσο το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Αναλυτικά είπε: «Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει, έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με συλλόγους από την Αγγλία, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Πάντα ήξερα για τον Mario ότι θα επέστρεφε στις καλές εμφανίσεις. Ήταν στην τελευταία του χρονιά στην Liverpool και ήταν πιο σταθερός και δεν ήταν πλέον τόσο συναισθηματικός. Aκόμη πιστεύω ότι είναι κρίμα που ο Klopp δεν του έδωσε μια δίκαιη ευκαιρία, αλλά ο Μario αποδεικνύει στον εαυτό του τι μπορεί να κάνει. Είναι η δική του καριέρα και νομίζω πως καταλαβαίνει πολλά πράγματα και γνωρίζει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Αλλά είναι ανούσιο να κοιτάμε το παρελθόν, είναι χρήσιμο να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *