Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέψεις τίτλου ο Pochettino

Σε ερώτηση που έγινε στον Emanuel Pochettino σχετικά με την μάχη της κούρσας τόνισε πως όλα μπορούν να συμβούν, δείχνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα ενόψει της συνέχειας.

Η χθεσινή νίκη της Tottenham με ανατροπή ενάντια στην Burnley διατήρησε το -10 από την κορυφή, όπου και βρίσκεται η ομάδα του Pochettino, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 33 βαθμούς.

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν η Chelsea πλέον δεν πιάνεται δήλωσε: «Όχι. Είναι αλήθεια πως η διαφορά που έχουμε είναι 10 βαθμοί αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη να παίξουμε. Όχι μόνο επειδή πέρυσι υπήρχε πανομοιότυπη διαφορά με την Leicester, 8 η 9 πόντοι εκείνη την περίοδο. Νομίζω πως η θέση που βρισκόμαστε τώρα είναι καλή. Τώρα νικάμε παιχνίδια, κρατώντας την διαφορά, λίγο πιο κοντά τώρα στην δεύτερη θέση. Δεν είναι ότι το πρωτάθλημα τελειώνει αύριο ή σε λίγες μέρες. Είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Σχετικά με το εάν ήταν αποβολή ή όχι το τάκλιν του Sissoko: «Από την θέση που βρισκόμουν είναι αδύνατο να εκφέρω γνώμη για το εάν ήταν κίτρινη η κόκκινη, αλλά καταλαβαίνω τον Sean Dyche που πιστεύει ότι ήταν κόκκινη κάρτα».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Alderweireld είπε: «Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Στην αμυντική μας γραμμή όλα λειτουργούν μια χαρά. Έχουμε το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ (11 γκολ παθητικό μαζί με την Chelsea), κάτι που νομίζω ότι είναι καλό. Πρέπει να γίνουμε πιο ώριμοι στο επιθετικό σκέλος, όπως στο μεσοβδόμαδο ματς με την Hull που σκοράραμε 3 φορές».

Όσο για το τι πιστεύει για τον προπονητή του: «Είναι ένας από τους καλύτερους, είμαι πολύ τυχερός με τους προπονητές που είχα. Simeone, De Boer, Van Basten είναι κορυφαία ονόματα με τους οποίους έχω δουλέψει, αλλά μαζί τους βρίσκεται και ο Pochettino που ξέρει ακριβώς τι θέλει. Έχει την δική του οπτική για το πως πρέπει να παίζουμε και άλλες φορές έχει καλά και άλλες κακά αποτελέσματα. Έχει την δική του φιλοσοφία και δεν θέλει να αλλάξει το παραμικρό στον τρόπο που παίζουμε. Ο στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και η πίεση. Είναι πολύ θετικό το ότι ο προπονητής μας είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *