Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βρήκε το δρόμο της η Swansea

Σπουδαία νίκη για την Swansea στο πέρασμα της 27ης αγωνιστικής που υπέταξε την Burnley στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Llorente.

Η Swansea κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό και πλέον είναι έτοιμη και ψυχολογικά για την συνέχεια.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Llorente άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι με τον Andre Gray να αναλαμβάνει το παιχνίδι προσωπικά και πετυχαίνοντας δύο γκολ  έβαλε μπροστά την Burnley. Το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε στο 20ο λεπτό με αμφισβητούμενο πέναλτι και το δεύτερο γκολ στο 60 ωστόσο 9 λεπτά αργότερα ο Olsson έγραψε το 2-2 με όμορφο τελείωμα.

Στο 90ο λεπτό ο MVP του αγώνα Llorente έγραψε το τελικό 3-2 καιαπομάκρυνε και άλλο την ομάδα του από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ενδεκάδες:

Swansea: Fabianski, Naughton(89’ Rangel), Fernandez, Mawson, Olsson, Fer, Cork, Carrol(95’ Amat), Narsingh(73’ Ayew), Llorente, Gylfi Sigurdsson

Burnley: Robinson, Lowton, Keane, Mee, Ward, Boyd, Hendrick, Barton(80’ Westwood), Brady(60’ Arfield), Vokes(80’ Tarkowski), Gray

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *