Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βρίσκει τη θέση του ο Fabregas

Ο Cesc Fabregas δήλωσε πως αρχίζει να προσαρμόζεται στην τακτική του Conte, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα.

Ο Ισπανός διεθνής δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, καθώς προτιμούσε τους πιο αμυντικογενείς Matic και Kante. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Fabregas ξεκίνησε βασικός στα δύο από τα τρία παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση με τη Sunderland. Έτσι, ο 29χρονος σφράγισε τη 10η σερί νίκη της Chelsea στην Premier League, με την ομάδα του Λονδίνου να είναι μόνη πρώτη στην κορυφή. Η ομάδα του Conte αντιμετωπίζει το Σάββατο την Crystal Palace στο Selhurst Park.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Cesc Fabregas: » Οι άνθρωποι ξεχνούν πως είναι μόλις η δεύτερη φορά στη ζωή μου, σε όλη την καριέρα μου, που παίζω σε τέτοιο σύστημα. Οι συμπαίκτες μου έχουν παίξει πολύ περισσότερο από μένα. Κόντρα στη City, ήταν μεγάλο τέστ επειδή ήταν το πρώτο παιχνίδι. Αρχίζω να το συνηθίζω, αισθάνομαι περισσότερο άνετα. Είχα πολλούς παίκτες μπροστά μου, οπότε μπορούσα να περάσω πάσες μεταξύ των γραμμών, τρέχουν στο χώρο και έχω προστασία πίσω μου. Πραγματικά το απολαμβάνω και νομίζω ότι μου ταιριάζει πιο πολύ. Οι άνθρωποι λένε πως δεν μπορώ να αμυνθώ αλλά ανάκτησα την μπάλα, πήγα μπροστά και σκόραρα. Γνωρίζω τι μπορώ να κάνω, αλλά το πρόβλημα ότι δεν είχα λεπτά και αν δεν παίζεις, δεν μπορείς να δείξεις αυτό που μπορείς. Στο ποδόσφαιρο στις μέρες μας, οι άνθρωποι ξεχνούν πολύ γρήγορα ποιος είσαι, τι έχεις κάνεις και τι μπορείς να κάνεις. Τώρα ελπίζω πως μπορώ να πάρω παιχνίδια για να διατηρήσω τη φόρμα μου και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχω δεί πολλές φορές, ομάδες  να κερδίζουν τίτλους, όπου αυτές οι νίκες με 1-0 είναι πολύ σημαντικές. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να το διατηρήσουμε «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *